lørdag 12. mai 2012

Sennepssild



Det nærmer seg konfirmasjon her i huset, flere i familien lager litt hver seg til vi får ett flott koldtbord.
Har lyst til å ha med sennepssild, og fant denne
oppskriften fra www.enestaaendemat.no/

Dette er hva du trenger:

250 g Naturell spekesild fra Findus.
4 ss grov sennep fra Idun
1 ss 7% eddik
1 ss sukker
4 ss rømme
2 ss klippet dill
salt og pepper

Rør sammen alt i en bolle og smak til med salt og pepper.
Skjer opp 250 g spekesild og bland inn i sausen.








Helles over i ett rent og tett glass for oppbevaring i kjøleskapet.

Denne ble kjempe god, og gleder meg til å kunne få servere denne i Konfirmasjon neste helg... må selvsagt lage en ny til da, for denne porsjonen er allerede snart spist opp.

Du kan fint droppe spekesilden så har du en ren sennepssaus, som passer godt til gravlaks, røkelaks, spekeskinke m.m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar