I dag toppet jeg pizzaen med skalldyr.
Som ble en ny og god variant her i huset, spesielt fordi mannen i huset elsker skalldyr.
Her er oppskriften til bunnen: Glutenfri pizza
Pizzasaus
2 løk, finhakket
olivenolje til steking
4 ts tomatpure`
2 bokser hermetiske tomater
1 frisk fennikel, finhakket
4 ss frisk gressløk
6 ss frisk basilikum
pepper
salt
sukker
-Surr løken blank i olivenolje
-Rør inn tomatpure`
-Tilsett hermetiske tomater og fennikel
og la sausen koke på svak varme i ca. 10 min.
Fennikel |
-Smak til med salt og pepper og litt sukker.
-Dryss over pizzakrydder.
-Stek til osten har smeltet og fått farge.
-Ta ut pizzaen, strø over reker og blåskjell og sett tilbake i ovnen i ett par minutter til. Har dampet blåskjellene selv, men rekene er fra Reimes ferske reker i lake.
Dampet blåskjell |
Ekstra godt med ett dryss av frisk basilikum på toppen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar