søndag 6. mai 2012

Pizza med reker og blåskjell




I dag toppet jeg pizzaen med skalldyr.
Som ble en ny og god variant her i huset, spesielt fordi mannen i huset elsker skalldyr.
Her er oppskriften til bunnen: Glutenfri pizza

Pizzasaus

2 løk, finhakket
olivenolje til steking
4 ts tomatpure`
2 bokser hermetiske tomater
1 frisk fennikel, finhakket
4 ss frisk gressløk
6 ss frisk basilikum
pepper
salt
sukker



-Surr løken blank i olivenolje
-Rør inn tomatpure`
-Tilsett hermetiske tomater og fennikel
og la sausen koke på svak varme i ca. 10 min.


Fennikel
-De friske urtene tas i når sausen er ferdig.
-Smak til med salt og pepper og litt sukker.




-Fordel tomatsausen på den halvstekte pizzabunnen og legg ost på toppen.
-Dryss over pizzakrydder.

-Stek til osten har smeltet og fått farge.

-Ta ut pizzaen, strø over reker og blåskjell og sett tilbake i ovnen i ett par minutter til. Har dampet blåskjellene selv, men rekene er fra Reimes ferske reker i lake.

Dampet blåskjell



Ekstra godt med ett dryss av frisk basilikum på toppen.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar