Jeg synes den blir like bra hver gang, og det synes resten av familien også :)
Denne oppskriften gir 2 pizzaer. Dette er alt du trenger:
3 dl. lunkent vann
1/3 pk gjær
1dl. olivenolje
1 ts. salt
450 g. glutenfritt mel
Bland godt!
La heve i ca. 45 min.
Forvarm ovnen til 250 grader.
Kjevle ut deigen på bakepapir (2 brett). Ca. 3 mm tykk.
Prikk med gaffel og sett pizza bunnen til steking i ca 4-5 minutter.
Ta ut bunnen og legg på ønsket topping for så å steke videre i noen minutter til på sterk varme (prøv deg frem).
Her har jeg valgt en enkel variant med tomatsaus, kjøttdeig, ost og tomat.
Men mulighetene er mange!
Tomatsaus:
3 sjalottløk
3 hvitløksfedd
2 ss olivenolje til stekingen
2 bokser tomat
2 ss hakket frisk oregano
salt og pepper.
Fres sjalottløk og hvitløk i en panne på sterk varme.
Når dette har blitt gylent, settes varmen litt ned for så å ha i tomat. La dette surre litt før det smakes til med oregano, salt og pepper..
Himmelsk godt, selv så enkelt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar