onsdag 25. april 2012

Budapestkake



I dag fyller mannen min år...
det ble en god unnskyldning til å lage en kake.
Lenge siden jeg hadde lagd Budapestkake, så det ble det i dag!

Du trenger:

6 eggehviter
3dl sukker
1 pose vaniljesauspulver (uten koking)
aprikossyltetøy
3 dl kremfløte
1 boks med hermetiske mandariner
grovhakkede mandler
Stivpisk eggehvitene til marengs.
Ha i sukker litt og litt av gangen.


Ha i vaniljesaus pulveret og rør dette inn i marengsen.


Legg bakepapir på ett stekebrett og bre massen utover som på bildet over.
Stekes på 160 -170 grader i ca.30 min (følg med underveis).
Velv kaken og la den avkjøles.


Pisk fløten.




Legg på ett tynt lag med syltetøyet og legg deretter et lag med kremen.


Legg på det du måtte ønske!
Jeg bruker da hermetiske mandariner og grovhakkede mandler.
NAM...NAM




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar