søndag 22. april 2012

Nakkekotletter med eple- og selleristuing




Stek 4 - 6 nakkekoteletter i smør i 3-4 minutter på hver side.
Krydre med salt og pepper.
Ta kotelettene ut av pannen, legg de på en tallerken og hold de varme.
Rens 12 - 14 småløk og surr i smøret i stekepannen til de er blanke.
Skrell 4 faste epler og del de i båter.
Kutt 3 - 4 selleristenger i skiver.
Surr eple og selleri sammen med løken i ca. 3 minutter.


Ha i 2 ss tomatpure`, 2 dl eplecider og 1 ts. timian.




La dette trekke i 5 - 6 minutter.
Smak til med salt og pepper.



Legg kotelettene over stuingen og la alt bli gjennomvarmt (pass på at kotelettene er godt nok stekt, underveis).
Server med kokte poteter. (Jeg bruker amandine poteter)


Litt kjedelig anrettet her... kunne vært litt innslag av noe grønt!
Men godt ble det :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar