mandag 9. april 2012

Kyllingsuppe

Dette trenger du:

4 selleristilker, finhakket
1 liter kylling kraft
1 ts frisk finhakket ingefær
1 fedd hvitløk
2 gulrøtter, skrelt og revet på grovt rivjern
1/2 pakke sukkererten, snittet
salt og nykvernet pepper
1 boks kokosmelk
ca. 3 dl ferdig stekt kylling i små biter
saften av en halv sitron
1 ss soyasaus
1 ss hakket bladpersille
2 ss olje til steking

Dette gjør du:

Ha oljen i en kjele og surr stangselleri og hvitløk på middels varme.



Tilsett kraften og ingefær og la suppen småkoke i ca. 10 min.
Rør om av og til.




Ha i kokosmelk og varm opp. Tilsett revet gulrot og sukkererter.
Smak til med salt, pepper, soyasaus og sitronsaft.







Fordel kyllingkjøtt i suppeboller og hell rykende varm suppe over.



Dryss over litt hakket bladpersille og drypp noen dråper med olivenolje på toppen.

Denne suppen passet bra på en så regntung dag som denne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar