lørdag 11. februar 2012

Glutenfrie Horn

Synes disse ble veldig gode!












Kunne nok blitt penere utseendemessig... men de smakte godt.

Dette trenger du:

250g. toro glutenfri lys melblanding
250g toro glutenfri fin kakemix
2 ss sukker
1/2 ts salt
1 ts bakepulver
50g margarin
1 pk. gjær
1 ss fiberhusk
4, 1/2 dl. melk eller vann
1 egg
4 ss olje

Dette gjør du:

Bland alt det tørre og smuldre smøret i blandingen.
Varm melk/vann til ca. 37 grader og rør ut gjær og fiberhusken og hell oppi blandingen.
Ha i egg og olje.
La dette surre og gå i mikseren i ca. 5 min. For deretter å heve i 20 min.
Del deigen i 4, kjevl ut en og en del til en 20 cm i diameter stor kake.
Denne deles i 4 og hver del formes til horn.
Pensle med egg og strø med valmuefrø/sesamfrø.
Etterheves i ca 15 min. Stekes deretter i 10 min ved 250 grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar